Share My Memories (^_^)

By: anayilza sk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 17-Nov-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Welcome to the World..SOFIA AK

1st day
2nd day
2nd day

Name :Sofia Alia Kaisara
D.O.B : 17 November 2008
T.O.B : 8.30 am
P.O.B :Al- Manial Maternity Hospital, Cairo, Egypt



Saturday, 16-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Baby Shopping Spree...

 
 
 
View all 4 photos...
Yeyeyeyeee Finally dapat jugak soping barang keperluan baby ....before tis tak berani nk beli pape lagi kan coz tak betul-betul comfirm boy/girl....
Aku lah orang paling xcited setelah doc dengan konfidennyer mengannouced yang InsyaAllah 100% our baby is GIRL...hoyeehhh..bleh beli kaler pink dan sewaktu dengannya la pas ni..
but tak bleh la over2 sangat pink kan, beli kaler yg sesuai for both girl/boy la kan....tetiba kuar nnti boy takkan nk pakaikan baju pink kot



Tuesday, 24-Jun-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wardah....Roses

 
 

ermmm dh lama tak upload foto kan...the reason is memang tak ada jalan mana-mana sangat pon...now egypt tengah summer...panas tak hengat...


hahahaha ini saja yg ada...agak-agak bape ekk hage bunga ni ??? huhuhu RM6 hengget aje...tiap2 minggu aku beli n letak kt bilik...sangat murahh...itu aje yg best kt sini...


Friday, 18-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Zahra Kamila .....

 
 
 
View all 5 photos...
d one and only anak buah hubby....



Friday, 22-Jun-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Farewell @ Secret Receipe Alaman...

 
 
 
Farewell party for mee @ secret receipe Alamandaa....(so sad)...thanks you so much all my dearest frenzzz...thx fr d present too...( aku suka sgt2..especially digital camera tu....dah lama teringin tp almaklumlah )..like my dream come trueee...Alhamdullillah....



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net